Netwerkbeheer & Systeembeheer

Goed en regelmatig netwerkbeheer en systeembeheer is een must, omdat uw organisatie bijna volledig afhankelijk is geworden van een feilloos functionerende netwerk.

Uw netwerk is één van de meest bedrijfskritische onderdelen van uw organisatie. Een storing of inbraak in uw netwerk kan betekenen dat uw bedrijf stil komt te liggen hetgeen u veel tijd en geld kost.

Netwerkbeheer en systeembeheer is vooruitkijken. Om uw netwerk ongestoord en veilig te laten werken is het van belang dat uw servers en computers periodiek en kundig worden beheerd.

Er zijn vele ICT bedrijven die uw automatisering kunnen doen, Arc Nature uit Zoetermeer biedt u een totaaloplossing. Naast netwerkbeheer en IT beheer leveren wij namelijk ook alle hardware zoals een server, computer en werkstation en alle bijbehorende software. Merkonafhankelijk zodat u een juist advies krijgt. Daarnaast kunnen wij uw netwerk ook beveiligen en zelfs uw nieuwe website bouwen. Een leverancier die alles regelt, makkelijk en het bespaart u tijd.

Hoe gaan we te werk inzake uw netwerkbeheer en systeembeheer?

Na inventarisatie van uw bestaande ICT netwerk omgeving geven wij u inzicht over de mogelijke verbeteringen. Naast een vast ad hoc uurtarief kunt u ook kiezen voor een vast maandelijks bedrag waarvoor wij het totale netwerkbeheer voor u doen. Bij u op locatie of remote (op afstand). Door proactief signaleren van storingen, en deze te verhelpen voordat uw netwerk stil ligt, blijft de beschikbaarheid ervan hoog en de kosten laag. Kortom Arc Nature is uw systeembeheerder die ervoor zorgt dat uw netwerk perfect functioneert.

Efficiënt en deskundig ICT beheer is van groot belang voor iedere organisatie die afhankelijk is van een computernetwerk.
Wij zorgen ervoor dat uw netwerk operationeel is én blijft, zowel hard- als softwarematig.
Vanuit preventief oogpunt geven wij advies over hoe uw netwerk zo efficiënt mogelijk kan worden ingericht en beheerd.
Kiest u er bewust voor om het systeembeheer uit te besteden? Kies dan voor een deskundige en gecertificeerde systeembeheerder van Arc Nature bij u op locatie. Dit is zowel op reguliere basis als op ad-hoc basis mogelijk.

Netwerkbeheer en systeembeheer nodig? Dit zijn uw voordelen bij Arc Nature:

  • Duidelijk kostenoverzicht vooraf
  • Ook fysiek aanleg netwerken
  • Preventief systeembeheer
  • 24/7 monitoren van uw netwerk
  • Snelle responsetijden
  • Ook netwerkbeveiliging en webdesign

Neem contact op